Boekrecensie: Het verborgen leven van bomen

Posted by on sep 30, 2016 in Weblog | 2 Comments

Uitgeverij Bruna vroeg me of ik eens een recensie wilde schrijven over een boek: Het verborgen leven van bomen, door Peter Wohlleben. Doe ik graag!

Uit de ondertitel kun je meteen opmaken waar het heen gaat: ‘Wat ze voelen, hoe ze communiceren – ontdekkingen uit een onbekende wereld’. Bomen knuffelen dus. Of niet? De schrijver heeft bosbouw gestudeerd en heeft lang in het bosbeheer gewerkt. Geen leek dus. Lees verder!

2 Comments

 1. maarten Schoemaker
  25 oktober 2016

  Wat leuk man, had ik helemaal gemist. Ga dat boek maar eens lezen. Heb ooit eens een Podcast met die Peter beluisterd volgens mij. Hoe kwamen ze zo, terecht, bij jou terecht?

  • Dolf Siebert
   25 oktober 2016

   Wellicht kijken ze naar bezoekersaantallen. Ik schrijf over natuur en heb ongeveer 175 bezoekers per week. Dat is het enige wat ik kan bedenken. En misschien zijn er wel lui met veel meer bezoekers, maar hebben die geen zin om een recensie te schrijven of zo. Ik lees zo’n boek gewoon tussen de andere boeken door.