Tiende inschrijver vereerd met gevulde koek

Posted by on jan 16, 2013 in Weblog | 5 Comments

Het is een enorme mijlpaal: er zijn 10 inschrijvingen geregistreerd voor deze website. En beloofd is beloofd: de (IEDERE!) 10e inschrijver krijgt gebak. Van de (en iedere) 100e inschrijver hang ik een foto aan de muur.

De tiende inschrijver is Frank. Frank verkoos het om in persoon zijn gebak in ontvangst te nemen. Hij kreeg een gevulde koek van de bakker. Ik had hier links een foto van een gevulde koek willen plaatsen maar Frank heeft niet een maar twee gevulde koeken opgegeten en dus was er niets meer over om te fotograferen. Het hiernaast afgebeelde bitterkoekje komt wel van dezelfde bakker.

Desgevraagd verklaarde Frank: “www.dolfsiebert.nl betekent ontzettend veel voor mij. Mijn inschrijving was dus vanzelfsprekend.”.  En, met tranen in zijn ogen: “Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.”.

Blijf ook op de hoogte van nieuwe natuurberichten en nieuwe foto’s

Wie zich nog niet heeft ingeschreven doet er goed aan dat alsnog te doen (rechts op deze pagina). Je blijft op de hoogte (en gezien het kleine aantal bezoekers hier ben je dan écht heel progressief/avant garde) én: iedere tiende inschrijver krijgt iets uit de familie der gebak- en koekachtigen! In persoon af te halen (met koffie), of per post (zonder koffie).

 

5 Comments

 1. Marjon
  17 januari 2013

  Ik heb dat ‘probleem’ inderdaad ook al een paar keer met mijn boekenlog gehad, maar dan andersom. De afbeelding is dan pas zichtbaar als je de reacties opent. Maar ach… Het was toch al oude koek 😉

 2. coby&bas
  16 januari 2013

  Frank heeft er toch geen nadelige gevolgen van over gehouden??

  • Dolf Siebert
   16 januari 2013

   Hahaha! Nee, Frank heeft geen buikpijn. Of zo.

 3. Marjon
  16 januari 2013

  Geweldige ervaring voor Frank! En voor jou natuurlijk om al 10 inschrijvers te hebben. Het volgens jouw afgebeelde bitterkoekje is zeker ook opgegeten? Ik zie niets. Dat is wel een bittere koek moet ik zeggen 😉

  Groetjes, Marjon.

  • Dolf Siebert
   16 januari 2013

   Nou dat is even een ‘bug’geloof ik. Als je namelijk hier kijkt, zie je wél dat koekje, dat overigens oud ligt te worden.