Het is een enorme mijlpaal: er zijn 10 inschrijvingen geregistreerd voor deze website. En beloofd is beloofd: de (IEDERE!) 10e inschrijver krijgt gebak. Van de (en iedere) 100e inschrijver hang ik een foto aan de muur.

De tiende inschrijver is Frank. Frank verkoos het om in persoon zijn gebak in ontvangst te nemen. Hij kreeg een gevulde koek van de bakker. Ik had hier links een foto van een gevulde koek willen plaatsen maar Frank heeft niet een maar twee gevulde koeken opgegeten en dus was er niets meer over om te fotograferen. Het hiernaast afgebeelde bitterkoekje komt wel van dezelfde bakker.

Desgevraagd verklaarde Frank: “www.dolfsiebert.nl betekent ontzettend veel voor mij. Mijn inschrijving was dus vanzelfsprekend.”.  En, met tranen in zijn ogen: “Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.”.

Blijf ook op de hoogte van nieuwe natuurberichten en nieuwe foto’s

Wie zich nog niet heeft ingeschreven doet er goed aan dat alsnog te doen (rechts op deze pagina). Je blijft op de hoogte (en gezien het kleine aantal bezoekers hier ben je dan écht heel progressief/avant garde) én: iedere tiende inschrijver krijgt iets uit de familie der gebak- en koekachtigen! In persoon af te halen (met koffie), of per post (zonder koffie).